Τα βραβεία μαςOι λόγοι για να μας επιλέξετε!

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο παρουσίασε εξαιρετική απόδοση στον Terraolivo 2015, τον Διεθνή Διαγωνισμό Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου που πραγματοποιήθηκε στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ τον Ιούνιο του 2015.

Ο Terraolivo εδραιώνεται ως ο 3ος διαγωνισμός παγκόσμιας σημασίας για την παγκόσμια κατάταξη EVOO και περιλαμβάνει τα αποτελέσματα όλων των διεθνών διαγωνισμών στον κόσμο (περισσότερα από 500 δείγματα και 17 χώρες).

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο διακρίθηκε ως International Champion 2015, Best Greece, Gran Prestige Gold και Top 10, μεταξύ εκατοντάδων ανταγωνιστών από όλο τον κόσμο.

Best Greece

Terraolivo 2015, Ιερουσαλήμ, Ισραήλ

International Champion

Terraolivo 2015, Ιερουσαλήμ, Ισραήλ

Gran Prestige Gold

Terraolivo 2015, Ιερουσαλήμ, Ισραήλ

Top 10

Terraolivo 2015, Ιερουσαλήμ, Ισραήλ

Silver Award

2015

Gold

Terraolivo 2017, Ιερουσαλήμ, Ισραήλ

Silver Award

2018

Prestige Gold

Terraolivo 2018, Ιερουσαλήμ, Ισραήλ
bottle

          

“Ελληνικό Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που εξάγεται με ψυχρή μέθοδο. Εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο που εξάγεται απευθείας από ελιές που έχουν συλλεχθεί με το χέρι και χωρίς την χρήση μηχανικών μέσων.
Οξύτητα 0,18%

MNF – Mediterranean Natural Foods S.A.

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο , Ασημένιο Βραβείο στον 4ο Διαγωνισμό Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου στην Αθήνα

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι ένας ασημένιος νικητής στον 4ο διαγωνισμό εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Μάιο του 2015 κατά την 6η Έκθεση Ελαιολάδου και Ελιάς στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Αγροτικής Ποιότητας. Υπήρξαν πολυάριθμοι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, παρουσιάζοντας έτσι στο κοινό τον πλούτο και την υψηλή ποιότητα των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων.